PRESLIKAČI

ŠTAMPA PRESLIKAČA NA TEKSTILU predstavlja štampu na majice i kačkete sa specijalnim folijama, i takođe se vrši pomoću termoprese. Folija koja se prenosi na majicu (kačket) prethodno se precizno iseče pomoću katera. Veličine ovih folija su neograničene, jer se folija uzima iz rolne.

Priprema za folije mora biti u elektronskoj formi i to u vektorskom obliku, najbolje CDR formatu. Ukoliko nemate gotovo rešenje, naš tim dizajnera će Vam rado pomoći. Sve folije su u rolnama širine 50cm. Maksimalna dimenzija štampanja 35x35cm.

  • Ova vrsta stampe je pogodna za personalizaciju, numeraciju, razne natpise…
  • Stampa je blago reljefna, izuzetno izdrzljiva i postojana.
  • Kratak rok izrade je njena velika prednost. Ukoliko imate gotov motiv u vektorskom obliku ili želite samo da ispišete neki tekst, majica je gotova u toku jednog ili drugog dana.

Preslikače izrađujemo uslužno na papiru 35cm x 25 cm i A4, i na foliji 35x35cm. Minimalna količina za izradu je 50 komada. Radimo jednobojne preslikače SITO ( u ponudi imamo sve boje), a možemo raditi na foliji ful color. Za bilo koje informacije nazvati na broj ili pisati na mail . Na veću količinu odobravamo popust!

Preslikače možete štampati na:
– Majicama
– Duksericama
– Šorcevima
– Trenerkama
– Kačketima
– Polo majicama i drugim proizvodima od tekstila.