DTF Štampa

Brza Povoljna i Jednostavna

DTF Štampa (Direct To Film) je nova tehnika štampe koja podrazumeva direktnu štampu na prenosnim folijama (pet filmu) koja potom direktnom aplikacijom na materijal (pamuk, poliester, njihove mešavine) pod termo presom nanosi aplikaciju na materijal.

U zavisnosti od materijala na koji se aplikacija nanosi (pamuk, koža, skaj, plastika…) termo presa se zagreva na temperaturu najpogodniju za konkretan materijal kako bi se obezbedio optimalan prenos aplikacije na podlogu i sprečila eventualna oštećenja.

U procesu proizvodnje DTF preslikača neizostavni deo je i sitno sejani lepak u prahu koji je zadužen za fiksaciju boje za materijal. Kvalitetan lepak obezbeđuje dugotrajnost i otpornost aplikacije na različite uslove.

Prednosti DTF Štampe

Možda najveća prednost ove tehnike štampe je lakoća pravljenja pripreme za štampu. Formati jpg, png, tif, psd, eps, ps, pdf, bmp savršeno odgovaraju kao pripremni fajlovi za štampu što znači da pored profesionalnih grafičkih programa možete poslati i bilo koju sliku iz privatne arhiva ili sa interneta.

Jedna od prednosti DTF štampe je istovremeni nanos bele i drugih boja, za razliku od drugih tehnika koje zahtevaju prvo nanos bele a zatim i ostalih boja, što značajno ubrzava sam proces štampe.

Pored navedenih možemo istaći i sledeće prednosti DTF štampe:

  • – Jeftinija od drugih tehnika štampe
  • – Štampa je elastična i ne puca prilikom razvlačenja materijala
  • – Veoma otporna na pranje i dugoročno nošenje
  • – Mogućnost štampe na različitim materijalima raznih boja

DTF Štampa je idealna za svakog ko se bavi personalizacijom različitih tekstilnih materijala (Dukserica, Majici, Torbi…) od pamuka ili poliestera (ili njihovih mešavina bilo koje boje).

Minimalni iznos porudžbine je 1.200,00 din

 FORMAT CM DIN/KOM 
A610 x 1575,00
A515 x 21150,00
A421 x 29240,00
A329 x 42420,00
1 metar (0.3 širina)29 širina štampe800,00