Izrada sajtova i održavanje istih

Želite efektan sajt, koji će vaši klijenti lako koristiti, po pristupačnoj ceni?

Izradi sajta pristupamo uvek iz perspektive potencijalnog korisnika.
Zato ćemo u razgovoru sa vama definisati čime se vaše preduzeće bavi, šta nudite, ko su vaši potencijalni kupci i na osnovu toga dati predlog izgleda sajta koji će na najpregledniji i najlepši način to prezentovati posetiocima.
U svemu tome vodićemo računa i o vašim troškovima, tako da dobijete najviše za svoj novac.

Na googlu…. za jaču konkurenciju biće potrebno više vremena, za manju konkurenciju manje. Koliko će ukupno optimizacija trajati teško je reći, ali je za sajtove sa manjom konkurencijom realan period za konkretne rezultate oko dva meseca, dok prva strana može zahtevati još malo dodatnog vremena. Za sajtove sa velikom i ozbiljnom konkurencijom vreme potrebno za ozbiljne rezultate SEO optimizacije i prvu stranu na Googlu može biti i duže.

Tokom čitavog procesa SEO optimizacije, već nakon prvih mesec dana rezultati optimizacije ce biti vidljivi, drugim rečima nakon inicijalnog perioda od mesec dana, Vaš sajt će će u najvećem broju slučajeva pokazivati jasan napredak u smislu pozicije na Googlu, tako da bi na kraju svakog meseca trebao da bude na boljoj poziciji nego prethodnog meseca.

Većina naših sajtova rađeno je korišćenjem WORD PRESS, što daje dodatne prednosti jer možete sami uređivati sajt i dodavati sadržaje, bez angažovanja web mastera. Ne oklevajte da nas kontaktirate i zatražite ponudu.

Zahtev pošaljite na email adresu tekstilna_stampa@outlook.com i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Održavanje sajta 30 eura na mesečnom nivou, održavanje sajta podrazumeva:

  • izmene podataka,
  • dodatak fotografija (koje su pripremljene)
  • dodatak stranica (jedna stranica mesečno).